Πολυτελείς Θεραπείες Spa

Πολλές είναι πλέον οι θεραπείες που μπορεί να προσφέρει ένα spa. Με τη συνεργασία έμπειρων επαγγελματιών, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από χαλαρωτικό μασάζ, ρεφλεξολογία ή αρωματοθεραπεία, αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Καλό θα ήταν πριν κλείσει κάποιος ραντεβού να γνωρίζει τι είδους θεραπεία είναι η καθεμία.
Το παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ υπάρχει στα περισσότερα spa. Αυτού του είδους το μασάζ είναι μια βαθιά θεραπεία για όλο το σώμα. Χρησιμοποιεί τεχνικές, γιόγκα διαλογισμού και πιεσοθεραπείας έτσι ώστε να αναζωογονήσει νου και σώμα.
aromatherapyΆλλη γνωστή θεραπεία είναι η αρωματοθεραπεία. Χαλαρωτικό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα το οποίο περιλαμβάνει φυσικά αρώματα φρούτων και βοτάνων για μια μαγική εμπειρία.
Το μασάζ με ζεστά όστρακα είναι μια πιο εξειδικευμένη τεχνική. Είναι ένα τροπικό μασάζ με όστρακα, τα οποία διαχέουν με φυσικό τρόπο όλα τα θρεπτικά για το δέρμα συστατικά.
Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι ευρέως διαδεδομένο καθώς μπορεί να ανακουφίσει το σώμα από τους πόνους των μυών. Εναρμονίζει το πνεύμα και το σώμα καθώς ρυθμίζει την πίεση του αίματος.
Ακόμη, σε πολλά spa υπάρχει η δυνατότητα για θερμαινόμενη πισίνα την οποία μπορεί το άτομο να χρησιμοποιήσει ως χαλαρωτικό διάλειμμα ανάμεσα σε δυο θεραπείες.
Το spa είναι αδιαμφισβήτητα μια επιλογή πολυτέλειας και χαλάρωσης μέσα από παλιές και νέες τακτικές και θεραπείες. Κέντρα spa υπάρχουν παγκοσμίως σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Οι πιο προνομιούχοι διαθέτουν ένα χώρο spa στο ίδιο τους το σπίτι. Άλλοι πάλι διαμορφώνουν υπερπολυτελή σκάφη, έχοντας μέσα και χώρο spa, όπου μπορούν να χαλαρώνουν και να αναζωογονούνται.
Μια από τις πιο παλιές θεραπείες spa είναι η σάουνα και το χαμάμ, ιδανικά για απόλυτες στιγμές ηρεμίας και αποτοξίνωσης ανάμεσα σε διαφορετικές θεραπείες μέσα στη μέρα. Επιλέγοντας ένα τσάι με βότανα κατά τη διάρκεια του χαμάμ επιτρέπεται στον οργανισμό μας να αποτοξινωθεί πλήρως από τις βλαβερές τοξίνες, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό χαλαρώνει και ηρεμεί.
Το σώμα και το πνεύμα έχουν ανάγκη την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και εσωτερικής ισορροπίας. Το spa βοηθά στην ικανοποίηση αυτής της ανάγκης με τον καλύτερο τρόπο.