Πού βρίσκεται το καλύτερο κέντρο σπα στην Κύπρο;

Το νησί της Κύπρου, πέρα από τη μεγάλη πολιτισμική του ιστορία, κατατάσσεται στους πιο ονειρικούς τόπους της Ανατολικής Μεσογείου. Η μεγάλη εισροή τουριστών στην Κύπρο, την έχει οδηγήσει στην ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη της στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Η Κύπρος δεν αρκείται στην φυσική της ομορφιά, αλλά φροντίζει να προσφέρει εμπειρίες άνεσης, απόλαυσης και υψηλού επιπέδου παροχών. Έναeuropemediterraneangreecekosdes_000899psalidires_000908oceanisbeachandsparesortς από τους τομείς, που το νησί ακολουθεί τις εξελίξεις είναι ο τομέας σπα και ευεξίας.

Σε κάθε γωνιά της Κύπρου υπάρχει και από ένα κέντρο σπα, το οποίο είτε είναι ανεξάρτητο είτε τμήμα της κτιριακής εγκατάστασης μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Το επίπεδο της μεγάλης πλειοψηφίας των κέντρων είναι τόσο υψηλό, που οι κριτικές των επισκεπτών, στους ιστότοπους του διαδικτύου, είναι διθυραμβικές. Εξυμνούνται οι κτιριακές εγκαταστάσεις, όπως οι εσωτερικές πισίνες, οι χώροι τζακούζι, σάουνας και χαμάμ, αλλά εξυμνούνται επίσης, δεόντως, και τα προγράμματα περιποίησης που διαθέτουν τα κέντρα.

Η ποικιλία προγραμμάτων που παρουσιάζουν οι καλύτεροι χώροι σπα είναι τόσο μεγάλη που ο υποψήφιος επισκέπτης χρειάζεται αρκετό χρόνο για να αποφασίσει το πρόγραμμα περιποίησης που του ταιριάζει. Κάθε πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει μασάζ διαφόρων τύπων όπως το ταϊλανδέζικο, το σουηδικό, το αρχαίο ελληνικό και το ρωμαϊκό. Το κομμάτι περιποίησης σώματος μπορεί να αποτελείται από πεντικιούρ, μανικιούρ, μπάνιο με χρήση αλάτων, καθαρισμό και περιποίηση προσώπου, με υλικά που διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο. Οπότε γίνεται αντιληπτό, πως υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να εκφραστεί άποψη σχετικά με το πιο είναι το καλύτερο κέντρο σπα στην Κύπρο. Σίγουρα, όμως μπορεί να δοθεί απάντηση σχετικά με το πιο είναι το πιο εντυπωσιακό.

Το κέντρο σπα και ευεξίας Amathus στη Λεμεσό της Κύπρου

Το κέντρο Amathus είναι τμήμα του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel, είναι νεόκτιστο και έχει επιφάνεια 1500 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει 14 χώρους περιποίησης και το λεγόμενο ‘Κήπο των Αισθήσεων’ όπου ο επισκέπτης μετά την περιποίηση, μπορεί να χαλαρώσει σε ένα χώρο με πισίνες, φυτά, χαλαρωτικό φωτισμό. Το αποκορύφωμα του κέντρου, όμως είναι, το πρόγραμμα περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει την χρήση εκχυλίσματος Ρωσικού χαβιαριού και μαργαριταριού.