Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα κέντρο σπα

Ψάχνετε για μια καλή εμπειρία σπα;

Το σπα δεν αποτελείται μόνο από όμορφα δωμάτια, ατμόλουτρα ή σάουνα. Ένας τρόπος που μπορείτε να καταλάβετε εάν πρόκειται να έχετε μια καλή εμπειρία σπα είναι να παρατηρήσετε πώς εσείς και οι άλλοι πελάτες αντιμετmassage-therapy-1612308_960_720ωπίζονται. Κοιτάξτε γύρω για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι υπάλληλοι συμπεριφέρονται τους πελάτες τους με σεβασμό.

Αν πρόκειται για τη πρώτη εμπειρία σας σε σπα, οι υπάλληλοι του σπα θα σας καθοδηγήσουν στις διάφορες υπηρεσίες που παρέχονται και στις διαδικασίες που τηρούνται για να ξέρετε τι να περιμένετε από εσάς και τον αισθητικό σας. Ωστόσο, είναι μια καλή ιδέα να μάθετε για την δεοντολογία του σπα πριν επισκεφθείτε ένα.

Η κύρια λειτουργία ενός σπα είναι να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Πολλές από τις θεραπείες μπορεί σίγουρα να βελτιώσουν την υγεία σας και να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά μην περιμένετε ότι θα βρείτε την πηγή της νεότητας.

Συμβουλές:

  • Ένα καλό σπα έχει καθαρές πετσέτες, μπουρνούζια και σανδάλια διαθέσιμα για όλους τους πελάτες.
  • Η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει στην ώρα της.
  • Ο θεραπευτής πρέπει να είναι επαγγελματίας, ευγενικός, ευχάριστος και καθαρά ντυμένος και θα πρέπει να πλένει τα χέρια του πριν σας αγγίξει και να σεβαστεί την διάθεση σας για συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.
  • Οι θεραπευτές μασάζ θα πρέπει να είναι ευαίσθητοι στο είδος της αφής που θέλετε από άποψη πίεσης και δεν πρέπει να υπάρχει σεξουαλική πλευρά στο άγγιγμά τους.
  • Δεν πρέπει να μένετε μόνοι σας κατά τη διάρκεια της περιποίησης σώματος, προσώπου, ή στις μπανιέρες υδροθεραπείας για την εξασφάλιση της μέγιστης εξυπηρέτησης και ασφάλειας σας.
  • Οι αισθητικοί πρέπει να σας ρωτούν για τη περιποίηση που ακολουθείτε στο σπίτι και να προσφέρουν προτάσεις, αλλά δεν θα πρέπει να σας κάνουν να νιώθετε πίεση για να αγοράσετε τα προϊόντα.
  • Κάντε ερωτήσεις ελεύθερα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία σας και πριν να κλείσετε μια μπορείτε να ζητήσετε μια ξενάγηση για να βεβαιωθείτε ότι το σπα είναι αυτό που θέλετε. Αν δείτε κάτι που δεν πληρεί τις προδιαγραφές σας ή φαίνεται να είναι ανθυγιεινό, βρείτε ένα διαφορετικό σπα.