Το Καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο Δώρο: Ένα διήμερο σε Spa!

Πολλές φορές οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν τους αγαπούν αρκετά οι άλλοι ή ότι οι ίδιοι δε γεύονται τη ζωή όπως τους αξίζει. Πολλοί λένε ότι δουλεύουν σκληρά αλλά δεν απολαμβάνουν τίποτα απ’ τη ζωή ή τον κόπο τους. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι, ποτέ δεν πήραν ένα δωράκι από τον αγαπημένο τους που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ε, λοιπόν, φέτος είναι η ευκαιρία! Κάντε πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα ένα διήμερο σε Spa!

Ανάγκη ή ποbeauty_1λυτέλεια;

Αναμφίβολα, στις δυτικές κοινωνίες η ζωή έχει πάρει τρελούς ρυθμούς. Παράλληλα όμως υπάρχουν
λύσεις χαλάρωσης που σπάνια εκτιμούνται. Τα Spa είναι ο ιδιαίτερος αυτός χώρος, επανδρωμένος με εκπαιδευμένο προσωπικό, όπου ο καθένας μπορεί να γευτεί θεραπείες χαλάρωσης, μασάζ, καθαρισμούς προσώπου, λουτρά κ.ά. Μια επίσκεψη σε Spa είναι πλέον πολύ δημοφιλής κι όποιος δεν πήγε ποτέ ας το ξανασκεφτεί διπλά πριν το απορρίψει!

Τι να περιμένετε

Στα Spa θα βρείτε τρόπους χειρομάλαξης και θεραπείες ολιστικής ιατρικής – όπως είθισται να θεωρείται πλέον – που βελτιώνουν αρκετές παθήσεις. Υπόψη ότι υπάρχει και δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων προγραμμάτων. Σε γενικές γραμμές, γίνεται χρήση νερού, ατμού, καλλυντικών-φυτικών προϊόντων και άλλων, οργανικών κυρίως, προϊόντων.

Αγιουρβέδα: πρώτη των πρώτων

Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μασάζ είναι η Αγιουρβέδα, Ινδικής προέλευσης. Η Αγιουρβέδα συνδυάζει τη χρήση βοτάνων, λουλουδιών, φυτικών ριζών και άλλων ανθέων για να θεραπεύσει παθήσεις όπως η κατάθλιψη, ένταση, σωματικές επιπλοκές, πονοκεφάλους κ.ά. Η έντονη εργασία και οι πολλές ώρες που αφιερώνει κανείς στην καριέρα του, αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στους μύες, τα νεύρα, τους ιστούς και τις αρθρώσεις. Τι καλύτερη αποκατάσταση από ένα ολοκληρωμένο και θεραπευτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και μεθόδους βασισμένες σε βεβαιωμένες θεωρίες;

Ομορφιά για άνδρες και γυναίκες

Μαλλιά, πρόσωπο, νύχια, πεντικιούρ – μανικιούρ, θεραπείες δέρματος και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι αποτελούν το ισχυρό οπλοστάσιο των Spa που ελκύει άνδρες και γυναίκες. Άλλωστε η ομορφιά ήταν ανέκαθεν βασική προτεραιότητα των γυναικών και τείνει να γίνει τώρα και στους άνδρες. Με την πληθώρα δε των Spa σε όλες τις χώρες δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν.