5 προσιτά σπα πολυτελείας στην Κύπρο

Σίγουρα, σε όποιον φτάσει στα αυτιά του η λέξη ‘σπα’, θα του έρθει στο μυαλό η χαλάρωση, το μασάζ, η περιποίηση σώματος και τέλος η πολυτέλεια. Οπότε, είναι λογικό να θεωρείται μία επίσκεψη σε ένα κέντρο σπα και ευεξίας πολύ δαπανηρή για την τσέπη του μέσου ανθρώπου. Όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν αρκετά κέντρα σπα τα οποία συνδυάζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσιτές τιμές.7803fe8ea4453d817b62f053d8923ba9

Τα πέντε πιο γνωστά κέντρα που θα ικανοποιήσουν τα δύο αυτά κριτήρια είναι τα εξής:

  • Το Four Seasons Hotel βρίσκεται στην πόλη της Λεμεσού και είναι ο πρώτος χώρος σπα ο οποίος στέγασε κέντρο θαλασσοθεραπείας. Συνδυάζει δυτικού και ανατολικού τύπου μασάζ και προγράμματα αρωματοθεραπείας.
  • Το Akamas Health Farm & Spa βρίσκεται στην Πάφο. Έχοντας ως βάση την ολιστική ανάλυση του ανθρώπινου οργανισμού, το κέντρο προσφέρει προγράμματα περιποίησης σώματος και προσώπου με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα του επισκέπτη.
  • Το Columbia Beach Resort βρίσκεται στο Πισσούρι και έχει βραβευτεί για τις υπηρεσίες σπα που προσφέρει. Τα προγράμματα περιποίησης που παρέχονται, όπως η αρωματοθεραπεία, η γιόγκα, το μασάζ, μπορούν να δώσουν μία μαγευτική εμπειρία στον επισκέπτη, από την κορφή ως τα νύχια.
  • Το Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort βρίσκεται στο χωριό Μηλιού της Πάφου. Διαθέτει προγράμματα μασάζ, ασκήσεων, περιποίησης δέρματος και προσώπου. Χρησιμοποιώντας το νερό της πηγής της Αγίας Αναστασίας, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανθρώπους που πάσχουν από αρθρίτιδα, ρευματισμούς.
  • Στο Λατσί βρίσκεται το κέντρο ZENING το οποίο εστιάζει στον διαλογισμό, στις φυσικές θεραπείες και στην γιόγκα. Υπάρχουν προγράμματα αρωματοθεραπείας, θεραπείας αποτοξίνωσης, γεγονός που δείχνει την πλήρη φροντίδα που παρέχεται στον πελάτη του κέντρου.

Στους ταχείς ρυθμούς της καθημερινής ζωής, όπου το άγχος και η πίεση δημιουργούν τεράστια βάρη στον ψυχισμό του σύγχρονου ανθρώπου, τα κέντρα ευεξίας και σπα αποτελούν όαση για την ψυχοσωματική του κατάσταση. Η Κύπρος προσφέρει αυτήν τη λύση σε κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς να ζημιώσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του.